zondag 24 oktober 2010

Even uitwaaien!!


Donderdag even het water op met Pa. We waren er ook zo weer af.... wat een wind!! De schuimkoppen stonden op de golven en het water sloeg bij iedere golf de boot in!! Mwahhh.... we hebben wel eens comfortabeler in de boot gezeten.

De keus was snel gemaakt en de boot lag binnen 10 minuten weer in de auto.

Toch nog maar even wat ingooien vanaf de kant. Én dat leverde bij de vierde worp al een aanbeet op, van deze 59 cm lange veelvraat. Daarna was het rustig.

Volgende keer weer mét 't bootje.... maar mét minder wind!!

vrijdag 8 oktober 2010

Snoekmomentje

Het was even geleden.... snoeken met de vlieghengel. En ik kwam er algauw achter dat het een zeer nuttige manier van vissen is. Na een misser bij Dirk werp ik mijn streamer op de zelfde plek en trek langzaam binnen. Het donkere gevaarte komt omhoog en zwemt mee... een felle aanbeet en hangen.... Net voor de kant schiet hij los. Helaas maar een heerlijk gevoel. Vijf minuten later is het weer raak. Deze keer wel op de kant.... 66 cm. Op de terugweg nog een aanbeet. Iets voor de kant schiet hij los. Kortom 3 aanbeten binnen 3 kwartier!! Allemaal rond de 70 cm.

maandag 4 oktober 2010

Het blijft vissen.... en voorlopig niet vangen!

De laatste tijd weer wat gevist. Een nachtje bij Dirk in de tuin, waarbij het weekje voorvoeren uiteindelijk niet mocht baten. En afgelopen nacht onverwacht met Wesley aan de waterkant gezeten. Het waren vooral muggen die we vingen....
Toch maar blijven volhouden.... binnenkort is het raak.