zondag 14 augustus 2011

Kroatië 2011

Toch nog even een hengeltje uitgegooid in Kroatië.... Had beter twee hengels mee kunnen nemen.... er waren namelijk meer liefhebbers!!








Vrouwen en vissen!!!




Ik heb smakelijk genoten tijdens een bezoekje aan het kustplaatsje Rovinj in Kroatie toen mijn oog viel op deze vrouw...... Ik kon het niet laten om een foto te maken!!!

zondag 3 juli 2011

Snoekbaarzen op de rivier

Een ochtendje met Gio op pad op de rivier leverde uiteindelijk 24 Snoekbaarzen en een Baars op. Daarnaast hadden we nog zeer veel missers wat de spanning en de alertheid aardig op peil hield. Schitterend weer, behoorlijk wat aanbeten, goed gezelschap, mini-dixi's, een metersnoekbaars bij een collega-snoekbaarsvisser, je kop in de wind, ochtendstilte, prachtige klappen op de hengeltop, strak ochtendwater, geen controle, krentebollen & Twixen én Goh ken jij die Papendrechter ook?..... maakte het geheel weer tot een heerlijke visdag!! Bedankt Gio!!



maandag 2 mei 2011

2 Nachtjes karperen.... 3 Brasems!!

Twee nachtjes Karperen leverde 3 Brasems op. Dirk een Brasem van 51 cm, Conner een Brasem van 49 cm en ik had er nog één van 56 cm! Mooie donkere vissen.... volgende keer wellicht toch die Karpers!! We houden stug vol!!





Rivierdonderpad....Hoezo een plaag!!

Een uurtje of anderhalf vissen leverden ons 10 van deze Rivierdonderpadjes op!! Hoezo een plaag??? Een aanbeet zie je nauwelijks.... en wanneer je binnenhaalt kom je erachter dat er weer eens zo'n geval aan zit.... waarbij de haak zo'n beetje onvindbaar is.....
Maar het was verder erg gezellig en we hadden heerlijk weer!! ;)

Karpers uit Pisa

Kijk.... dat is nu mooi!! Een landelijk Hotel aan de rand van Pisa gelegen aan een sloot....
En al snel hadden we door dat er wel wat zat. In de supermarktt twee tuigjes en een zakje haakjes gekocht en onderweg twee bamboestokken opgedoken....

Meer heb je niet nodig om lekker te hengelen... de wormen haalden we onder de bloempotten van het hotel vandaan. Naast twee Palingen en wat klein gespuis was de eer aan pa om deze Karper van 46 cm te vangen. Even wat gerommel en bijna een duik om de vis uit het water te halen, daar doen we tenslotte alles voor!!





Klik hier voor nog meer Pisa-Visfoto's

vrijdag 15 april 2011

Joep vangt z'n eerste vis!!

Heerlijk even een uurtje vissen met die kleine stoere man.

Helemaal trots!!!

dinsdag 5 april 2011

Vissen in De Gouden Hoorn (Istanbul)

Tijdens onze trip naar Istanbul, toch nog even een hengeltje uitgegooid. Met een Horsmakreeltje als resultaat. Uiteraard mede mogelijk gemaakt namens deze aardige Turkse visser!!

woensdag 23 februari 2011

Bikkelen voor 2 snoeken...

Een dag later weer een sessie..... deze keer met Wesley!!
Met zelfs nog wat sneeuw en verder een ijskoude wind wisten we uiteindelijk nog twee snoeken in de boot te krijgen.

55 en 69 cm



zaterdag 19 februari 2011

Zes snoeken in de boot.... waaronder deze van 91 cm!!

Een zeer nuttig middagje snoeken met totaal 6 snoeken in de boot. De gehele middag hadden we aanbeten, startend met 56 cm, 62 cm en 67 cm!! Vervolgens een losschieter, welke tijdens het binnenhalen zichzelf aan het touw van de boot haakte....
Daarna nog drie schitterende vissen in de ijskoude wind. Een snoek van 76 cm, een moddervette snoek van 91 cm en een mooie afsluiter van 73 cm.

56 cm


62 cm


67 cm


76 cm


91 cm en 73 cm

maandag 7 februari 2011

En weer eentje met dood aas!!

Vandaag nog even wezen snoeken.... En het was snel raak. Deze snoek an 68 cm met Dood Aas.

DoodAasSnoek vanuit de achtertuin!


Luxe hoor.... een snoek van 73 cm vanuit de achtertuin!!

maandag 24 januari 2011

Ze zijn los!!

Vandaag 2 uurtjes wezen struinen..... Uiteindelijk 3 snoeken op de kant; 60, 45 en 65 cm!!

60 cm 65 cm

zondag 23 januari 2011

Eerste snoeken een 'double-hooker'!


De eerste snoek van 2011 was voor onze allebei om 14.48 uur!! Twee voorbijgangers zagen het schouwspel aan van een 'double-hooker', maakte een fotootje met hun i-phone en mailde hem gelijk door! Nuttig! Naast deze twee, nog een aantal losschieters en missers!