zaterdag 28 november 2009

Een snelle start... een lang verwacht vervolg... en een 'kapitaal' einde !!

Vandaag met Chris wat stekjes afgestuind. Afgesproken bij het politiebureau en bij worp twee was het meteen raak. Een snoek van 55 cm was de klos... dat beloofd wat! 10 meter later wederom een snoek op mijn blinker, helaas... gemist! Met zo'n snelle start mag je heel wat verwachten in een paar uurtjes.
Het bleef uit, ruim anderhalf uur, geen tikkie. Na een aantal buien en een behoorlijk opstekende wind was het uiteindelijk weer raak. Een mooie aanbeet met een snoek van 75 cm als resultaat.
Nog drie worpen voor Chris, altijd aardig om het nabije einde aan te kondigen. Hoe vaak het me al niet met Dirk is overkomen, dat we besluiten om allebei nog 5 keer in te gooien voordat we verkassen of naar huis gaan... waarbij we in de laatste of één na laatste worp nog een mooie snoek haken. Afijn, Chris zijn laatste worp levert ook nog een aanbeet op. Helaas schiet de snoek een meter of twee voor de kant los. Een schrale troost is, dat het geen 80-er was...
Chris gaat er vandoor en ik besluit om nog één slootje te pakken. Hier weet ik een 'kapitale' snoek van wel 34 cm te vangen.


Geen opmerkingen: